Järjestöpäivä 2023

Tulevaisuuden ammattilainen

– Mitä jokaisen ammattilaisen ja opiskelijan tulisi tietää”

.

.

.

Sivua päivitetään lähempänä ajankohtaa.

Perjantaina 13.1.2023 klo 9.15-15.00

.

Tulevaisuuden ammattilainen

Toteutamme yhteistyössä järjestöjen ja yhdistysten kanssa Hämeen ammattikorkeakoulun ja Ammattiopisto Tavastian opiskelijoille suunnattua Järjestöpäivää 13.1.2023 klo 9.15-15.00.

Tänä vuonna järjestöpäivän teemana on Tulevaisuuden ammattilainen. Haluamme antaa eväitä siihen, mitä jokaisen opiskelijan ja ammattilaisen tulisi tietää eri järjestöjen ja yhdistysten toiminnasta.

Järjestöt omalla toiminnallaan luovat yhteisöllisyyttä ja kohtaamisia sekä tuottavat paljon täydentäviä palveluita. Päivän aikana opiskelijat pääsevät tutustumaan eri järjestöjen toimintaan ja niiden tekemään työhön. Järjestöpäivän avulla järjestökentästä tulee tutumpi ja helposti lähestyttävämpi tulevaisuuden ammattilaisille. Järjestöpäivän myötä opiskelijat saavat järjestöiltä ja yhdistyksiltä tärkeää tietoa tulevaisuuden uraa ajatellen, mitä heidän pitäisi työssään hallita ja mitä yhteistä meillä kaikilla on alasta riippumatta.

Ilmoittautumislinkin löytyy alempaa tältä sivulta.

.

Kokemuspuheenvuoro

Päivän aikana kuullaan kolme erilaista kokemuspuheenvuoroa, jotka tuovat käytännön työtä lähemmäksi ja avaavat eri näkökulmia tuleville ammattilaisille.

.

Järjestötori

Järjestöpäivän yhteydessä C- ja N-rakennusten auloissa on järjestötori, jossa eri järjestöt ja yhdistykset esittelevät omilla pisteillä toimintaansa. Järjestötorilla ja Vapaa paikka -mätsipisteellä opiskelijoilla on hyvä mahdollisuus verkostoitua alan ammattilaisten kanssa, löytää mm. tulevia harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetöilleen aiheideoita.

Lisäksi Järjestötorin yhteydestä löytyy A-klinikan Ehkäisevän päihdetyön sekä Vikto ry:n vetämä Kokemuskirjasto. Sieltä löydät kiinnostavien kansien takaa aitoja kohtaamisia ihmisten kanssa – elämänkokemuksella ja ammattitaidolla. Tervetuloa lainaamaan kokemuskirjoja!

.

Vapaa paikka – mätsää itsesi unelmiesi järjestön kanssa!

Järjestötorin yhteydessä toimii mätsipiste Vapaa paikka, jossa opiskelijana saat mätsätä itsesi juuri sinulle sopivan järjestön tai yhdistyksen kanssa. Näin löydät mielenkiintoisen työelämäyhteistyön suorittaa harjoittelua, opinnäytetyötä, vapaaehtoistoiminnan tehtäviä tai saada töitä.

.

Teemapajat

Päivän aikana opiskelijat pääsevät osallistumaan kahteen teemapajaan, jotka elävöittävät päivää lisäämällä toiminnallisuutta ja keskustelevuutta. Eri pajoihin ovat järjestöt ja yhdistykset valinneet mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita, joiden myötä opiskelijat pääsevät haastamaan itseään ja syventymään eri aiheisiin.

.

Ohjelma ja aikataulu

Ilmoittautuminen

Valittavanasi on kolmesta eri sarakkeesta mieluisin ohjelma eli jos valitset ryhmän yksi kuljet aamupäivän ensimmäisen sarakkeen mukaan, jonka jälkeen voit valita kuudesta saman aikaisesta eri teemapajasta mieleisimmän. Jokainen oppilas valitsee kaksi eri aikaan toteutettavaa teemapajaa.

Pajoihin on rajattu osallistuja määrä ja ne täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos joudut pakottavasta äkillisestä syystä perumaan osallistumisesi, niin muistathan tehdä sen ilmoittautumisen yhteydessä saamasi linkin kautta. Tällöin paikkasi vapautuu toiselle aiheesta kiinnostuneelle.

Alla olevasta linkistä aukeaa ilmoittautuminen tiistaina 10.1.2023 klo 10.00

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/4f60dc88-b329-4342-a971-a3a6bebb7faf?displayId=Fin2705544

Järjestöpäivän ohjelmaan ilmoittautuminen sulkeutuu 12.1. klo 14.00. Myös mahdolliset peruutukset on tehtävä 12.1. klo 14.00 mennessä.

#jarjestopaiva23

Somettaminen on sallittua 🙂

Toivomme, että te järjestöt ja oppilaat lisäätte julkaisuihinne #jarjestopaiva23.

Eniten tykkäyksiä kerännyt Instagramissa tai Facebookissa kyseisellä hashtagilla merkitty julkaisu palkitaan 20.1.2023. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittaja myös julkistetaan Kanta-Hämeen järjestöt Facebook sivuilla.

Järjestötori

Järjestötorin karttaa päivitetään vielä

Järjestötorin standipaikkoihin saattaa tulla pieniä muutoksia.

Saapuminen

Hämeen ammattikorkeakoulun Visamäen kampus, C- ja N-rakennusten aulat sekä S-rakennus. Sisäänkäynti N- rakenneuksen pääovesta. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy läheisen K-Kaupan vierestä.

.

.

.

Kuvauslupa

Tilaisuudessa otetaan yleiskuvia mainontaa varten. Ilmoitathan järjestäjille jos et halua näkyä kuvissa. Voit ilmoitta asiasta ilmoittautumislomakkeessa.

Alla olevalla QR-koodilla tai linkillä saat auki järjestäjien kuvausluvan.

https://link.webropolsurveys.com/S/F05F0A17B65BBE01

Järjestöpäivän osallistujapalaute

Viimeisen teemapajan päätyttyä klo14.45 kaikilta oppilaita pyydettään antamaan lyhyt palaute päivästä.

Palautteen saat auki alla olevalla linkillä tai QR-koodilla:

https://link.webropolsurveys.com/S/FF1A73A450D88B48

Tietosuojaselosteet:

https://www.hamk.fi/tietosuoja/