Lahjoita

Voit tukea koko Hämeen Setlementin toimintaa tai kohdentaa lahjoituksesi tiettyyn toimialaan tai projektiin.
Tutustu toimintaamme tästä.

Hämeen Setlementti ry:n rahankeräyslupa RA/2022/881 on voimassa toistaiseksi.
Lupa on myönnetty 2.6.2022

Rahankeräystilimme: IBAN FI68 5680 0020 4786 61  OKOYFIHH

Kerro viestikentässä, mihin kohteeseen haluat tukesi kohdistaa (alla rahankeräysluvan mukaiset kohteet). Jos kohdetta ei ole erikseen mainittu, lahjoitusvarat käytetään vuonna 2022 saatujen lahjoitusten osalta ruokatarjoiluihin toiminnan kohderyhmille erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja kohtaamisissa (kuten aamupalan tarjoaminen miestyön ja nuorten työpajan asiakkaille).

KIITÄMME TUESTASI!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Rahankeräysluvan mukainen käyttötarkoitus:
Kerätyt varat käytetään yhdistyksen syrjäytymistä ehkäisevään ja toimintamahdollisuuksia luovaan sekä yhteisöllisyyttä ja kotoutumista edistävään toimintaan. Varoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
- Toiminnassa mukana olevien yhdistyksen vapaaehtoisten ja jäsenten virkistystoiminta (esim. Kiitos-retket ja vapaaehtoisten muistaminen)
- Tukihenkilötoiminnan asiakkaille tarjottavien elämysten järjestäminen
- Ruokatarjoilut toiminnan kohderyhmille erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja kohtaamisissa (kuten aamupalan tarjoaminen miestyön ja nuorten työpajan asiakkaille)
- Askartelu- ja harrastevälineiden hankinta aluetyötä varten
Varat käytetään edellä kuvatun toiminnan toteuttamisesta aiheutuviin kuluihin, kuten
materiaali- ja toimitilakuluihin. Varojen käytön kohderyhminä ovat syrjäytymisvaarassa olevat nuoret ja miehet, maahanmuuttajataustaiset henkilöt ja perheet, yhdistyksen vapaaehtoiset ja seniori-ikäiset osallistujat.

Vapaaehtoisena mukaan toimintaan

Täytä alla oleva sähköpostilomake niin otamme Sinuun yhteyttä.
Voit ottaa yhteyttä myös suoraan vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreihin. Vapaaehtoisuus ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Jäseneksi

Koko järjestömme toiminnan pohjana on ihmisten tasavertainen kohtaaminen. Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, osallisuuteen ja tasavertaisuuteen. Luotamme ihmisessä ja yhteisössä oleviin voimavaroihin ja otamme mielellämme mukaan toimintaamme uusia tekijöitä. 

Jäsenenä voit olla mukana kehittämässä kantahämäläistä setlementtityötä, eli monipuolista järjestö- ja kansalaistoimintaa. Yhdistyksen vuotuisissa kokouksissa sinulla on jäsenenä äänioikeus, jonka avulla pääset vaikuttamaan toiminnan linjauksiin.  

Vuoden 2022 jäsenmaksut ovat:

- jäsenmaksu 30 €/hlö
- opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 10 euroa/hlö
- kannatusjäsenyys 50 euroa/hlö. 

Yhdistyksen tilinumero: Etelä-Hämeen OP FI88 5680 0020 3560 81
Muistathan mainita nimesi ja sähköpostiosoitteesi maksun viestikentässä.

Maksa valittu jäsenmaksu tilille ja täytä alla oleva liittymislomake, niin tuet arvokasta työtämme.