Oletko etsimämme henkilö Työtoiminnan koordinaattoriksi?

9.6.2020

Työtoiminnan koordinaattori

Hämeen Setlementti ry on Kanta-Hämeessä toimiva v. 1997 perustettu monialajärjestö, joka on osa kansainvälistä setlementtiliikettä ja valtakunnallisen Suomen Setlementtiliitto ry:n jäsen. Yhdistyksen tehtävänä on osallisuuden tukeminen, toimintamahdollisuuksien luominen, sekä yhteiskuntaan vaikuttaminen. Hämeen Setlementin tehtävän toteuttamisessa näkyy monikulttuurinen työote, vapaaehtoistoiminta ja kansalaistoiminnan kehittäminen.

Hämeen Setlementti ry toimii Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Forssassa, Riihimäellä sekä Lahdessa. Yksin Hämeenlinnassa toimimme 5ssä eri toimipisteessä; Kumppanuustalolla, Itäisellä lähiökeskuksella, Suomen Kasarmilla, Läntisellä Kumppanuustalolla sekä miestoimintaan erikoistuneessa Ukkosessa. Meillä työskentelee vajaat 40 oman alansa ammattilaista eri puolilla Hämettä. Olemme ammattimainen, mutta lämminhenkinen, innovatiivinen, kehittämismyönteinen ja isolla sydämellä työtä tekevä voittoa tuottamaton järjestö.

Etsimme nyt Hämeen Setlementin työtoiminnan tiimiin yhteistyökykyistä ja idearikasta työtoiminnan koordinaattoria Hämeenlinnaan. Työtoiminnan koordinaattori koordinoi ja kehittää yhteistyössä Hämeen Setlementin työtoiminnanohjaajien kanssa Hämeen Setlementin kuntouttavaa työtoimintaa sekä dynaamisia hankintoja, joita tuotetaan mm. Hämeenlinnan kaupungille. Työhön kuuluu palveluseteliin ja dynaamisiin hankintoihin liittyvät toimenpiteet, kuten tilitykset, tilastointi, Työtehtävä kompassien teko sekä opinnollistamisesta vastaaminen.

Työ tapahtuu Itäisellä lähiökeskuksella, Läntisellä Kumppanuustalolla sekä ajoittain keskustan Kumppanuustalolla. Kuntouttava työtoiminta linkittyy kiinteästi Hämeen Setlementin aluetyöhön. Työhön sisältyy myös yksilö- ja työvalmennusta sekä niihin liittyvien ryhmien suunnittelu ja veto.

Työ vaatii itseohjautuvaa työotetta, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta, arvostamme myös voimavaralähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Työ edellyttää vähintään sosionomin (AMK) tutkintoa. Oma auto on välttämätön työn hoitamiseen. Työtoiminnan koordinaattori työskentelee suoraan toiminnanjohtajan alaisuudessa. Koordinaattori toimii oman tiiminsä (alle 5 henkilöä) esihenkilönä ja hänellä on budjettivastuu oman tiiminsä toiminnasta. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.


Hämeen Setlementillä on käytössään Sosiaalialan järjestöjä koskeva TES. Palkka määräytyy palkkaryhmän 6. mukaisesti. Meillä on käytössämme myös muita henkilöstölle yhteisesti tarkoitettuja etuja. Työsuhde on määräaikainen toimivapaan sijaisuus ja kestoltaan noin 8 kk mittainen. Haastattelut järjestetään pe 26.6.2020 klo 10-13 välisenä aikana Läntisellä Kumppanuustalolla (Eeronkuja 5, Hämeenlinna). Valintaprosessiin liittyy ennakkotehtävä. Työtoiminnan koordinaattorin työ alkaa 1.8.2020, heinäkuussa järjestetään yhdessä sovittuna ajankohtana 10-15 tuntia perehdytystä.

Lisätiedustelut puhelimitse kehittämispäällikkö puhelimitse Marianna Roineelta, 045 7731 2015  seuraavina aikoina: pe 12.6. klo 8-16 ja ti 16.6. klo 8-16. Hakemukset ja CV sähköpostilla marianna.roine@hameensetlementti.fi. Toivomme hakemuksia pe 19.6. klo 16.00 mennessä. Tämän jälkeen saapuneita hakemuksia emme huomioi. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.