meidanhame.fi palvelun kautta tapahtumat myös Tavastia Eventsiin ja Kumppanuustalon sivuille

1.7.2019

Hämeen Setlementti ry:n järjestöyhteistyön yksi keskeinen tehtävä on tuoda esille yhdistysten toimintaa niin Kanta-Hämeen asukkaille kuin yhteistyötahoille. Järjestötoimintaa kokoavan meidahame.fi-sivuston palvelu monipuolistui kesäkuussa, kun palveluun ilmoitetut tapahtumat alkoivat näkymään myös Tavastia Eventsin tapahtumakalenterissä ja Kumppanuustalon verkkosivuilla. Tämä mahdollistaa yhdistysten tapahtumien laajemman näkyvyyden yhdellä ilmoituksella. 


Tavastia Events

Jatkossa meidanhame.fi -palveluun ilmoitetut tapahtumat nousevat näkyviin myös Tavastia Eventsin sivulle ja sen tapahtumatietokantaa hyödyntäville muille sivustoille, kuten esim. Hämeenlinnan kaupungin nettisivujen tapahtumakalenteri. Jotta meidanhame.fi -palveluun ilmoitettu tapahtuma näkyy myös Tavastia Eventsissä, pitää huolehtia, että kaikki tarpeelliset tietokentät on täytetty ja tapahtumapaikan osoite on kirjoitettu oikeassa muodossa.

Ohjeet tapahtuman lisäämiseksi löytyy täältä

Lisätietoa Tavastia Eventsistä voi lukea tästä.Hämeenlinnan Kumppanuustalo

Tapahtumien ja ryhmätoiminnan lisääminen Hämeenlinnan Kumppanuustalon verkkosivuille tapahtuu jatkossa meidanhame.fi -sivuston kautta. Sivuille ovat tervetulleita kaikki sellainen toiminta, joka tapahtuu Kumppanuustalolla. 

Tarkemmat ohjeet löytyvät Kumppanuustalon sivulta sekä meidanhame.fi-sivun ohjeista.Lisätietoja meidanhame.fi-ylläpidolta: meidanhame(at)hameensetlementti.fi tai 050 564 5991