MEILLE TÖIHIN - työhönvalmentajaksi TyöPolkuun

20.12.2018

Hämeen Setlementti ry hakee TEM-rahoitteiseen TyöPolku -hankkeeseen työhönvalmentajaa Lahden toimipisteeseen.

TyöPolku -hankkeen päämääränä on erityisesti työelämän ulkopuolella olevien maahanmuuttajataustaisten henkilöiden koulutus- ja työllistymismahdollisuuksien edistäminen Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Forssassa. Hankkeen tarkoituksena on tarjota asiakkaille yksilöllistä tukea työllistymiseen työkokeilujen ja työhönvalmennuksen avulla. 

Työhönvalmentajan ensisijaisiin tehtäviin kuuluu pääasiassa asiakkaiden yksilöohjaus ja lisäksi verkosto- ja yritysyhteistyö Lahdessa. Työhönvalmentajalta edellytetään tietämystä alueen työllistämispalveluista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus projekti- ja monikulttuurisesta työstä sekä tuntemus alueen työnantajista ja oppilaitoksista katsotaan eduksi. Koulutusvaatimuksena on soveltuva AMK-tasoinen tutkinto. Mainitsethan suosittelijat hakemuksessasi.

Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen. Rekrytointi on ehdollinen rahoituspäätösten varmistumiseen asti.

Haastateltavat henkilöt kutsutaan työhaastatteluun puhelimitse. Haastattelut käydään 15.1.2019. Tarkemmasta ajankohdasta ja paikasta sovitaan henkilökohtaisesti haastatteluun kutsuttaessa.

Mahdolliset tarkentavat kysymykset työtehtävään liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen maija.hiltunen@hameensetlementti.fi tai puhelimitse 3.–5.1.2019 kello 8–15 numeroon 050 463 3432.Tutustu tiimiin Facebookissa

Avoimet työpaikat – TE-palvelut