Toiminnanjohtajan terveiset

7.8.2020

Hyvää elokuuta kaikille!

Hämeen Setlementti alkaa palautumaan kesälomilta pikkuhiljaa. Osa toiminnoistamme on käynnistynyt tällä viikolla, kuten Kumppanuustalon suomen kielen ryhmät ja Mamas Cafe.

Pyydämme ystävällisesti kaikkia muistamaan, että korona ei ole kesän aikana karannut mihinkään. Valitettavasti. Sen vuoksi suosimme Hämeen Setlementillä edelleen toiminnoissamme etätyöskentelyä niiden työtehtävien osalta joissa se on mahdollista.

Emme myöskään edelleenkään halaile tai kättele toisiamme, vaikka teistä tietenkin kovin pidämmekin.  Muistamme jokainen turvavälit ja huolellisen käsihygienian. Tarvittaessa meillä on käyttössämme myös kasvomaskit, eli niitä ei kannata säikähtää.

Mikäli THL suosittelee kasvosuojia kaikkiin julkisiin paikkoihin, toivomme niitä mahdollisuuksien mukaan avoimissa toimipaikoissa myös kävijöiltämme. Vielä tällaista suositusta ei ole kuitenkaan tullut. Mutta seuraamme tilannetta.

Toivomme myös, että meille ei tulla sairaana mihinkään toimintoihimme. Soittaa, viestittää ja meilata saa toki silloinkin. Jos olette sairaita, on ehdottoman tärkeää hakeutua koronatestiin ja välttää muiden ihmisten tapaamista ennenkuin testitulos osoittautuu negatiiviseksi.

Näillä toimenpiteillä suojaamme meitä kaikkia ja edes hidastamme koronan leviämistä omalta osaltamme. Suhtaudumme asiaan suurella vakavuudella, vaikkei minkäänlaiseen paniikkiin tarvetta olekaan.

Pysytään ystävät terveinä ja pidetään huoli toisistamme. Aurinkoista viikonloppua juuri Sinulle! Olette meille tärkeitä. 

Kati