Vanhustenviikkoa juhlitaan 6.-13.10. teemalla Varaudu vanhuuteen!

7.10.2019

Kirjoita kirje vanhukselle

Nyt voit juhlistaa viikkoa kirjoittamalla kirjeen vanhukselle! Kirjeessä voi lähettää nimettömänä vapaamuotoiset terveiset tuntemattomalle vanhukselle. Kirjeisiin voi kirjoittaa tekstiä pitkästi tai lyhyesti, kirje voi olla piirretty kuva tai valmis postikortti. Sinulla on vapaus lähettää juuri oman näköisesi tervehdys! Keräyspisteet sijaitsevat Kumppanuustalon aulassa (Kirjastokatu 1) ja Miestentila Ukkosessa (Hallituskatu 4).

Hämeen Setlementti ja Hämeenlinnan Vanhusten Asuntosäätiö välittävät kirjeet yhteistyössä Hämeenlinnan seudulla sijaitsevien palvelutalojen asukkaille sekä yksin asuville vanhuksille seuraavalla viikolla. Kirjeillä haluamme piristää vanhusten arkea ja saada heidät tuntemaan itsensä merkitykselliseksi.


Senioriklovnit kotikäynneille

Hämeen Setlementin Senioriklovnit haluavat viedä juhlaviikon myös niille vanhuksille, jotka eivät pysty osallistumaan eri puolella kaupunkia pidettäviin Vanhustenviikon tapahtumiin.

Jos sinulla on siis mummo, pappa, mamma, vaari, isä, äiti tai ystävä, joka kaipaisi piristystä arkeensa, tilaa Senioriklovnit kylään! Vierailupyynnöt varattavissa tiistaista perjantaihin 8-11.10. klo 12-15 välillä. Miika Peltonen, puh. 050 513 3352 tai miika.peltonen@hameensetlementti.fi


Vanhustenviikon ohjelma

Vanhustenviikkoa juhlistetaan ympäri Hämeenlinnaa. Tutustu ohjelmaan: