Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.hameensetlementti.fi ja on laadittu / päivitetty 02.11.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti. Digipalvelumme täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen viestintatiimi@hameensetlementti.fi

Hämeen Setlementin viestintätiimi valvoo nettisivujen saavutettavuutta ja yhteydenottojen perusteella suorittaa kehittämistoimenpiteitä. Ota rohkeasti yhteyttä huomattuasi nettisivuillamme kehittämiskohteita. Pyrimme ottamaan esitetyt asiat viipymättä käsittelyyn.


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Tämä verkkosivusto/sovellus on päivitetty merkittävien muutosten jälkeen 02.11.2020.