Ehdota vuoden 2023 vapaaehtoistoimintoa!

On aika ehdottaa vuoden 2023 vapaaehtoistoimintaa Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudulta.

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto on vuodesta 2015 lähtien palkinnut vuoden vapaaehtoistoiminnan Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudulla. On aika ehdottaa uutta palkinnon saajaa vuodelle 2023!

Mikä paikallinen vapaaehtoistoiminta mielestäsi ansaitsee tunnustuksen vuodelta 2023? Voit esim. paljastaa oman tai ystäväsi vapaaehtoistehtävän, kehua hienosta toiminnasta vuonna 2023 tai vuosia kestäneestä pitkäjänteisestä omistautumisesta tärkeän asian puolesta. Ei ole väliä oletko itse vapaaehtoinen, osallistuja tai vaikka toiminnan järjestäjä, kaikki saavat äänestää. Sana on vapaa!

Kerro tästä oma ehdotuksesi ja perustelusi. Ehdotusaika on auki 17.12. 2023 asti. Valitsijaraati päättää vuoden tunnustuksen saajan kyselyn ehdotusten perusteella, joten ehdotus kannattaa perustella monipuolisesti! 

Voittaja palkitaan keskiviikkona 24.1.2023 HAMK:n Järjestöpäivässä Visamäen kampuksella. 
Vuoden 2023 Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan palkinnon saajan valitsee raati, joka koostuu paikallisista toimijoista, vaikuttajista ja yksityishenkilöistä.

Raadin jäsenet:

Hanna-Leena Niemelä, kirkkovaltuutettu, Hattula

Jari Pekuri, hyvinvointipäällikkö, Hämeenlinnan kaupunki

Eini Nurmi, kunnanvaltuutettu, Janakkala

Miia Roisko, kuntalainen, Hämeenlinna

Riikka Helenius, yhdistysaktiivi, Hämeenlinna

Huseyin Simsek, opiskelija, Hattula

Äänestyksen järjestää Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto ja vastauksia käsittelee Hämeenlinnan Valikkoverkosto sekä verkoston nimeämä valitsijaraati. Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Jos sinulle herää kysyttävää, verkoston puolesta kysymyksiisi vastaa:


Elisa Jokinen, elisa.jokinen@hameensetlementti.fi 
p. 050 591 8524
tai
Laura Kujala, laura.kujala@hameensetlementti.fi
p. 050 340 0134