TyöPolku 1.1.2014-30.6.2024

TyöPolku on Hämeessä toimiva työllisyyspalvelu, jota hallinnoi Hämeen Setlementti. TyöPolku tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä tukea kohti työelämää työhönvalmennuksen, koulutushakujen ja työkokeilujen avulla. TyöPolku toimii TE-toimiston työllisyyspoliittisella avustuksella sekä Hämeenlinnan, Janakkalan, Lahden, Forssan ja Riihimäen osarahoituksella. 

TyöPolku
• valmentaa työnhakuun ja itsensä markkinointiin suomalaisessa työelämässä.
• etsii työpaikkoja yrityksistä, kunnalta sekä kolmannelta sektorilta. 
• ohjaa ammatillisiin ja muihin koulutuksiin. Tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuksia tutustua eri aloilla tehtävään työhön työkokeilujen kautta. 
• toimii aktiivisesti verkosto- ja yritysyhteistyössä alueella.

Palvelu on kohdennettu Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntakokeilujen asiakkaista maahanmuuttajille ja romaneille. Asiakasohjaus TyöPolkuun tapahtuu kuntakokeilun omavalmentajien ja TE-toimiston asiantuntijoiden kautta.  

TyöPolku toimii Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Toimistot sijaitsevat Hämeenlinnassa, Lahdessa, Forssassa ja Riihimäellä. Työhönvalmentajat tapaavat asiakkaita ajanvarauksella.  

Teemme tiivistä yhteistyötä Hämeen alueen yritysten, oppilaitosten ja kuntien kanssa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, voit ottaa yhteyttä hankkeen projektipäällikköön.

TyöPolku on myös Facebookissa ja Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan!

Yhteystiedot:
Eini Nurmi
Projektipäällikkö
050 463 3432
eini.nurmi@hameensetlementti.fi

TyöPolku-hankkeen työhönvalmentajien yhteystiedot löydät täältä.