Vapaaehtoistoiminnan verkosto

Vapaaehtoistoiminnan verkosto (valikkoverkosto) on vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden valtakunnallinen verkosto, jota koordinoi Kansalaisareena. Valikkoverkostossa on alueellisia ryhmiä, joista yksi on Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto. Verkosto tapaa säännöllisesti, vaikuttaa paikallisiin asioihin, tekee yhteistä vapaaehtoistoiminnan viestintää, järjestää koulutuksia ja rekrytoi vapaaehtoisia yhdessä. Tärkeä osa toimintaa on koordinaattoreiden välinen verkostoituminen ja vertaistuki.

Toiminnan tavoite on madaltaa kynnystä tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan sekä tehdä tärkeää vapaaehtoistoimintaa näkyväksi.

Verkostossa mukana Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, Hämeenlinnan Seudun Omaishoitaja ry, Kanta-Hämeen hengitys ry, Punainen Risti Hämeenlinnan osasto, Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry, MLL Hämeen piiri, Kanta-Hämeen muistiyhdistys ry, Hämeenlinnan kaupunki, FinFami, Kanta-Hämeen perhetyö ry, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki, Parasta Lapsille, RIKU rikosuhripäivystys ja NAL Hämeenlinnan seutu.

Haluatko kuulla lisää? Hämeenlinnan seudun toimintaa koordinoi alueen verkoston puheenjohtaja, yhteystiedot alla.

Puheenjohtaja: Elisa Jokinen, elisa.jokinen(at)hameensetlementti.fi, puh. 050 591 8524

Lisätietoja: Vapaaehtoistoimintaa Hämeenlinnassa