Luontoseniorit

Luontoseniorit on luonnossa liikkumisen ja retkeilyn ympärille perustettu ryhmä. Ryhmän osallistujat suunnittelevat ja tekevät yhdessä erilaisia retkiä pääasiassa Hämeenlinnan alueella mutta myös muualle Kanta-Hämeeseen noin joka toinen viikko. Retkiä tehdään monipuolisesti eri tasoisia ja eri teemojen ympärille.

Ryhmä on avoin ja maksuton kaikille yli 55-vuotiaille luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Osallistuaksesi, sinun ei ole välttämätöntä ilmoittautua, ellei sitä erikseen pyydetä.

Toimintakalenteri suunnitellaan ryhmän kesken kausikohtaisesti yhdessä Hämeen Setlementin työntekijän kanssa. Löydät kuluvan kauden toimintakalenterin tämän sivun alareunasta.

Luontosenioreilla on oma Facebook ryhmä: Luontoseniorit (Hämeen Setlementti), jossa tiedotetaan ja
ideoidaan tulevia retkiä. Hämeen Setlementin vapaaehtoistoiminnan koordinaattori koordinoi ryhmän toimintaa. Jos sinulla herää kysymyksiä ryhmän toiminnasta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Luontoseniorit on osa Hämeen Setlementin seniori- ja ryhmätoimintaa. Sitä rahoitetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoituksella.

Yhteystiedot:  

Laura Kujala  
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Seniori-, ja ryhmätoiminta
050 340 0134 
laura.kujala@hameensetlementti.fi