Tiedote: TyöPolku-hanke päättyy kesällä

Työllisyyspoliittisella avustuksella vuodesta 2014 toiminut TyöPolku-hanke päättyy kuluvan vuoden kesäkuussa.

Hämeen Setlementin hallinnoima TyöPolku-hanke on 10 vuoden aikana tarjonnut arvokasta tukea ja valmennusta maahanmuuttajataustaisten ja romanien työllisyyden edistämiseksi Hämeenlinnassa, Lahdessa, Forssassa, Riihimäellä ja Janakkalassa. Olemme hankerahoituksen avulla pystyneet tekemään työtämme asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti ja tulokset ovat olleet vaikuttavia. Hankkeessa on 10 vuoden aikana ollut yli 2200 asiakkuutta. Hankkeen toiminnan aikana asiakkaat ovat kirjoittaneet yli 580 työsopimusta, 780 työkokeilusopimusta ja opiskelemaan on lähdetty yli 700 kertaa.

Olemme kiitollisia kaikille, jotka ovat osallistuneet TyöPolku-hankkeen toimintaan ja sen kehittämiseen viimeisen kymmenen vuoden aikana. Hämeen TE-toimiston myöntämän työllisyyspoliittisen avustuksen lisäksi toiminta-alueemme kunnat ovat omarahoitusosuudellaan mahdollistaneet hankkeen vaikuttavan toiminnan.

TyöPolku-hanke ei vastaanota enää uusia asiakasohjauksia. Palvelemme nykyisiä asiakkaitamme niin pitkään kuin mahdollista ja pyrimme siihen, että mahdollisimman monella heistä olisi seuraava askel tiedossa ennen asiakkuuden päättämistä. Tiedotamme asiakkaidemme omavalmentajia ja asiantuntijoita asiakkaiden tilanteista ennen palvelun päättämistä.

Kiitos jokaiselle hankkeen työntekijälle, asiakkaalle ja yhteistyökumppanille vuosien varrella. Teidän panoksenne hankkeen onnistuneessa toiminnassa on ollut merkittävä ja on ollut ilo ja kunnia tehdä kanssanne yhteistyötä asiakkaiden työllisyyden edistämiseksi.

Vaikka TyöPolku-hanke päättyy, Hämeen Setlementin toiminta työllisyyden ja osallisuuden edistämiseksi Hämeessä jatkuu.

Hämeenlinnassa 4.4.2024

Eini Nurmi
Projektipäällikkö, TyöPolku-hanke
050 463 3432
eini.nurmi@hameensetlementti.fi

Kati Ringman
Toiminnanjohtaja
050 512 6087
kati.ringman@hameensetlementti.fi