Huseyin Simsek aloittaa miestentoiminnan ohjaajana 2.4.2024

Hämeen Setlementin miestentoiminnan uudeksi ohjaajaksi on valittu Simsek, 25-vuotias toisen vuoden sosionomiopiskelija, joka on aiemmin toiminut nuorisotyöntekijänä noin vuoden ajan. Monille hän on jo ennestään tuttu, sillä Simsek suoritti 10 viikon mittaisen harjoittelun Hämeen Setlementissä viime syksynä, jonka jälkeen hän siirtyi työskentelemään tuntityöntekijänä suomen kielen ryhmätoiminnassa. Ensi kuun alussa hän astuu uuteen rooliin kokopäiväisenä työntekijänä Miestentila Ukkosessa. ”On suuri ilo ja kunnia päästä osaksi Hämeen Setlementin arvostettua tiimiä ja työskennellä näin inspiroivien ja lahjakkaiden ihmisten kanssa”, Simsek kertoo.

”Miksi haluan työskennellä Hämeen Setlementissä? Syynä on se, että tuntityöntekijänä ollessani sain kokea, miten lämpimästi minut otettiin vastaan. Kaikki Hämeen Setlementin työntekijät omistautuvat työlleen intohimoisesti ja ammattitaitoisesti. Osallistuessani tiimipalavereihin olen havainnut, kuinka tärkeää on tiimin keskinäinen kannustus ja yhtenäisyys. Halusin olla osa tätä joukkuetta, joka haluaa paitsi tehdä työtään taitavasti, myös auttaa ja kasvaa yhdessä vahvemmaksi Hämeen Setlementiksi.”

Miestentoiminta on miehille suunnattua, päihteetöntä, avointa ja maksutonta toimintaa. Miehet suunnittelevat ja toteuttavat toiminnan yhdessä ohjaajien kanssa. Toiminnan arjessa korostuu vertaistuen merkitys ja ohjaajalta saa apua arjen haasteisiin. Miestentilassa on tarjolla arkipäivisin kahvia, teetä, päivän lehti, tietokoneiden käyttömahdollisuus, tulostusmahdollisuus sekä seuraa. Viikottaiset ohjelmat löytyvät miestentoiminnan Facebook-sivuilta. Lisäksi Ukkosessa on myös vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa. Tule rohkeasti tutustumaan tiloihin ja toimintaan!

Miestentila Ukkonen sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 4, sisäänkäynti suoraan kadulta. Ukkonen on avoinna: Ma 9-15, ti 9-14, ke 12-19, to 9-15 ja pe 9-14.

Ota yhteyttä:

Huseyin Simsek
Miestentoiminnan ohjaaja
050 5133352
huseyin.simsek@hameensetlementti.fi