Läntisen Kumppanuustalon toiminta päättynyt 30.4.2024

Hämeen Setlementin Läntinen Kumppanuustalo on sulkenut ovensa Jukolassa huhtikuun lopussa. Tilan avajaisia vietettiin tammikuussa 2019. Viiden vuoden ajalta talossa käyntikertoja on tullut huikeat 24 000, koronapandemian aiheuttamista suluista huolimatta. Lämpimät kiitokset kaikille yhteisistä vuosista!

Nuorten työpaja Duunaamo on toiminut aiemmin lakisääteisenä palveluna Läntisellä Kumppanuustalolla, mutta jatkaa nyt toimintaansa vapaaehtoisena toimintana Hämeenlinnan Kumppanuustalon tilassa 103. Jukolan Duunaamon viimeisessä kuukausilehdessä muisteltiin yhteisiä vuosia kuvien ja duunaamolaisten ajatusten kera:

”Olen oppinut toimimaan ihmissuhteissa, oppinut luottamaan itseeni ja löytämään positiivisia puolia itsestäni ja muista.”

”Sosisaalisist tilanteist on tullu superpaljo helpompia ja luontevampia, ja yleinen jaksamine on parantunu huomattavasti.”

”Työpajan ilmapiiri on ollut hyvä. Päässyt tekemään itseään kiinnostavia asioita ja sellaista mikä todella edistää omaa tilannetta. Roolipeliryhmä on ollut mieluisa kokemus.”

”Olen kokenut toiminnan hyödylliseksi, koska ilman Duunaamoa en olisi tässä pisteessä. Duunaamossa oleminen on helpottanut kotoa lähtemistä myös toiminnan ulkopuolella ja ylipäätään saan nykyään enemmän aikaiseksi.”

Kiitos Duunaamon nuorille, ohjaajille ja kaikille, jotka ovat olleet tavalla tai toisella mukana Duunaamossa. Muistakaa, että vaikka nyt pelottaakin, asioilla on tapana järjestyä.

Lisätietoja:

Johanna Roosendaal
Työpajapäällikkö, Nuorten työpaja
050 406 0606
johanna.roosendaal@hameensetlementti.fi