Senioritoiminnan syksyn ohjelmaa

Senioritoiminnan syksy on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja vapaaehtoiset ovat palanneet kesälaitumilta. Ryhmät ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yli 55-vuotiaille. Ikärajakaan ei ole kiveen kirjoitettu, eli olethan rohkeasti yhteydessä, jos haluaisit tulla tutustumaan toimintaan. Tässä tarkempi viikkoaikataulu:

Näytelmäryhmä Ilopillerit kokoontuu jälleen maanantaisin klo 10-12 Hämeenlinnan Kumppanuustalon tilassa 103. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yli 55-vuotiaat näyttelemisestä kiinnostuneet. Aiempaa kokemusta ei tarvita!

Senioriklovnit vierailevat syksyn aikana palvelutaloissa eri puolilla Hämeenlinnaa. He ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka vievät mukanaan iloa, väriä ja kulttuurin kokemuksia niille, joilla ei ole mahdollisuutta lähteä kotoa tai palvelutaloista kulttuurin pariin. Toimintaan saa tulla tutustumaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Luontoseniorit retkeilevät ympäri Hämettä ja luvassa on myös luento entisajan vuodenkierrosta. Tarkemman toimintakalenterin löydät klikkaamalla tästä.

Puutyöpaja tarjoaa vapaaehtoisen ohjauksen sekä hyvät puitteet puutöiden tekemiselle Poltinahon seurakuntatalon puutyötilassa. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 9-12. Tervetuloa mukaan!

Taidesuttarit kokoontuvat torstaisin klo 14.30-17 Hämeenlinnan Kumppanuustalon tilassa 103. Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita, ja voit tulla mukaan tekemään myös muita taidetöitä. Vapaaehtoisen ohjaama ryhmä järjestää osallistujien innostuksen mukaan myös omia näyttelyitä. Tervetuloa!

Setlementin seniorit kokoontuvat perjantaisin kahvittelun merkeissä Kumppanuustalon tilaan 109, klo 14-16. Lisäksi toimintakalenteriin on suunniteltu kaikenlaista mukavaa, tule rohkeasti mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin! Toimintakalenterin näet klikkaamalla tästä.

Halutessasi voit tulostaa yllä olevan aikataulun itsellesi klikkaamalla tästä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:  

Laura Kujala  
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriSenioritoiminta- ja ryhmätoiminta
050 340 0134 
laura.kujala@hameensetlementti.fi