Setlementtiliikkeen ja Palefacen yhteistyönä podcasteja

Suomen Setlementtiliitto on myöntänyt Ihmisen puolella -tunnustuspalkinnon Karri Miettiselle aka Palefacelle.  Setlementtiliitto palkitsee vuosittain yhteiskunnallisen vaikuttajan, joka työllään edistää setlementtiliikkeen arvoja: yhdenvertaisuutta, oikeudenmukaisuutta, moniarvoisuutta, syrjimättömyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Setlementtiliikkeen ja Palefacen yhteistyönä toteutettavan Podcast-sarjan tämän viikon jaksossa Paleface keskustelee Poikien talon jalkautuvan lähityön ohjaajan Vili Saarnion kanssa Miehet ei itke -kappaleesta ja sen teemoista.

”Mies nielee kyyneleensä ja hukuttaa tunteensa pulloon. Puhumattomuuden seuraukset on havaittu yhteiskunnassa ylisukupolvisina traumoina, jotka johtavat aina sota-aikoihin saakka. Isien taakka on kuitenkin alkanut hellittämään, sillä tunteita saa näyttää ja niistä voi puhua.”

Voit kuunnella podcastin tästä:

https://www.podplay.com/podcasts/paleface-autofiktio-podcast-1080114/episodes/miehet-ei-itke-135584024?utm_campaign=share&utm_source=podplay_web

Edellisessä Mikä susta tulee isona -jaksossa Palefacen kanssa juttelemassa ja tyttöjen kuulumisia kertomassa oli Anniina Väisänen Tyttöjen Talolta. Jos jakso jäi kuuntelematta, tässä linkki siihen:

https://www.podplay.com/fi-fi/podcasts/paleface-autofiktio-podcast-1080114/episodes/mika-susta-tulee-isona-133406141?utm_campaign=share&utm_source=podplay_web&fbclid=IwAR1GT8xxRcaWmIC-S1GxC23jk65icRMbLIjIJP2QjZxrjI8dK5T0FM_4rTE